Mål og visioner for mit opdræt

Mål og visioner for mit opdræt.

 

 

Kennel Eden Rose er et lille opdræt af racerne Petit Basset Griffon Vendeen, samt ruhårede standard gravhunde.

 

Mit mål er at opdrætte hunde som er racetypiske, sunde, sociale og mentalt stærke.

Hvalpene bliver født inde i min bolig og tilbringer de første 3 uger i fred og ro.

Derefter kommer de ind i stuen, hvor de bliver en del af flokken, i selskab med mine andre hunde. De vil følge med i hverdagens lyde, besøg af gæster og især børn. De vil blive præget i og udenfor vores hjem, bl.a. ved køreture i bil.

 

Jeg forventer I vil komme på besøg og møde hvalpen inden den skal flytte hjemmefra, så I sammen har de bedste muligheder, for at få en rigtig god start.

Når hvalpen er 9 - 10 uger, vil den være godt rustet til at flytte ud i den store verden.

 

Med i købsprisen får I DKK stamtavle, en sundhedsbog i hvilket dyrlægen har noteret 1. vaccination og beskrevet hvalpens sundhedsstatus. Desuden får I ormekur, EU chip, en hvalpemappe eller et USB stik indeholdende alle relevante oplysninger og masser af billeder af jeres hvalp.

I får også et tæppe som lugter af mor og søskende, hvilket giver tryghed i det nye hjem, et kendt stykke legetøj, et tyggeben, samt en pose hvalpefoder.

 

Sidst, men ikke mindst, tilbyder jeg en LIVSLANG HOTLINE til mig i tilfælde af, at I får brug for hjælp, vejledning eller bare vil have en hundesnak. Jeg hjælper også gerne med trimning og ideer til træning med jeres hvalp.

 

Jeg har deltaget i DKK´s opdrætteruddanelse samt overbygningen med jura og genetik. Det har været meget spændende og lærerigt og jeg glæder mig meget til at skulle bruge det i praksis.

Læs udsagn fra tidligere hvalpekøbere her

Dorte Sørensen, Hvesager 58, 7300 Jelling. Tlf. +4530281141.  dorte@jellingnet.dk